Colectia "Zodiac" - bijuterii din semipretioase | Cateva bratari si cercei

A venit vremea sa va arat inceputul unei noi colectii, numita sugestiv "Zodiac". Se vrea a fi o colectie axate pe corespondenta dintre pietrele semipretioase si zodii, colectie ce va cuprinde bratari, cercei chiar coliere si inele.

Ideea mi-a venit in momentul in care o potentiala clienta la acea vreme isi dorea foarte mult o bratara care sa contina cat mai multe dintre pietrele pentru zodia sa. Nu aveam asa multe pietre la acea vreme (bine, nici acum nu am indeajuns de multe :D ), insa am facut tot posibilul si am mai achizitionat. Si am inceput sa confectionez bratari pe aceasta tema, imbinand in fel si chip pietricelele din semipretioase!

Iata ce a iesit:

Bratara pe sarma de memorie confectionata din pietrele pentru zodia Berbec, alaturi de margelute de nisip verzi.
Pietre folosite: coral rosu, jasp rosu, carneol, aventurin verde, malahit, jad verde, obsidian snowflake, ametist, cuart roz, granat, onix si hematit.
Numar spire: 4








Bratara pe sarma de memorie confectionata din pietrele pentru zodia Berbec, alaturi de margelute de nisip rosu deschis matuit.
Pietre folosite: coral rosu, jasp rosu, carneol, aventurin verde, malahit, jad verde, obsidian snowflake, ametist, cuart roz, granat, onix si hematit.
Numar spire: 5




Bratara tot pentru zodia Berbec insa cu un alt design si perzonalizata cu piatra soarelui si ochi de tigru (bune pentru porblemele cu colonul)





Bratara zodia Capricorn, pentru o adolescenta ce a dorit-o in nuante predominante de roz, mov si albastru - numai bine si pieterle specifice au fost in majoritate in aceste nuante.

Am folosit : ochi de pisica (chiar in centru), turcoaz, turcoaz vopsit, granat, malahit, onix, calcedonie albastra, aventurin albastru, cuart roz, cherry cuart, ochi de tigru, agata indiana, ametist si fluorina.








O pereche de cercei pentru zodia berbec,confectionati cu exact aceleasi pietre ca si bratarile si sarma argintata.





Cam atat din colectia zodiac. Voi reveni cu noutati cat de curand.
Share this :

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna, spune-mi si mie de curiozitate, ce inseamna sarma de memorie? e o sarma speciala? multumesc

Andra Marasteanu spunea...

Da, este o sarma speciala care isi pastreza forma circulara. Se comerializeaza sub forma de arc, numarul de spire alegandu-l dupa preferinte.
Arcul poate fi taiat, deci redimensionata bratara la numarul de spire dorit.